HAFTALIK HABERLER -3-

 

LUCA GUADAGNINO VE TIMOTHEE CHALAMET TEKRAR BİR ARAYA GELİYOR


Daha önce Call Me By Your Name filminde beraber çalışan ikili bu sefer Guadagnino’nun yeni filmi Bones & All’da bir araya gelecek. 2017’ye damga vuran filmlerden biri olan Call Me By Your Name’in başarısından sonra Suspiria ve We Are Who We Are gibi projelere imza atan Luca Guadagnino yeni projesiyle dönecek. Call Me By Your Name 2’nin çalışmaları devam ederken son günlerde Armie Hammer’in skandallarından sonra filmin geleceğini merak ediyoruz. Armie Hammer şu anda kadrosunda bulunduğu filmlerden çıkarılırken CMBYN 2 kadrosunda olur mu bilinmez. Armie’nin skandalının üzerinde Bones & All filminin konusunun açıklanması da bu kadarı da tesadüf olamaz dedirtti. Çünkü filmin konusu sevdiği insanları yeme içgüdüsü duyan bir kadının bu dürtüsünü anlamaya çalışmasını anlatacak ve korku türünde olacak. Armie’nin skandalının üzerine nerdeyse birebir uyuşan konulu filmin duyurulması…

 

NOAH BAUMBACH NETFLIX İLE ANLAŞMA İMZALADI


DEadline’ın haberine göre, Noah Baumbach, Netflix’le yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Baumbach, Netflix için yeni filmler hazırlayacak. Bu anlaşma kapsamındaki ilk filmi Greta Gerwig ile Adam Driver’ın rol alacağı White Noise olacak ve filmin çekimleri bu yıl içerisinde başlayacak.

 

2021 CANNES FİLM FESTİVALİ ERTELENDİ


11-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan festivalin yeni tarihi 6-17 Temmuz olarak açıklandı. Mayıs ayına yaklaştıkça pandemi şartlarında yeterli iyileşme olmadığı sürece erteleme olabileceği zaten konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni resmi tarih ile festival yönetimi daha garanti ve daha temkinli bir tarih belirlediler. Bu erteleme kararı festival programını olumlu mu olumsuz mu etkiler bilemeyiz ama bana kalırsa olumlu bir karar olmuş. Pandemi sürecinde tüm film çekimlerinin zorluğu ve aksamalarla yetişemeyecek olan filmlerin bu şekilde yetişme ihtimali olabilir. Pandemi şartları ve yasakları da aşılanmalarla hafiflemiş olursa daha sağlıklı bir festival gerçekleşebilir.

 

HBO MAX, HARRY POTTER DİZİSİ YAPACAK


Yeni dijital platformu HBO Max‘e daha fazla kullanıcı çekebilmek için içerik çeşitliliklerini arttırmaya çalışan WarnerMedia, bunun için hali hazırda bir çok Game Of Thrones spin-off’larını hazırlarken bir taraftan da Harry Potter evrenine giriş yapmak istiyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre HBO Max, live-action bir Harry Potter dizisi için hazırlıklara başladı. Bu proje için, stüdyo çalışmalara başlamış ve senarist arayışındalar. WarnerMedia belli ki ellerindeki tüm franchiseları HBO Max’de  değerlendirme peşinde.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLEABAG HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN 11 DETAY

PEAKY BLINDERS HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN 15 DETAY

THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING İNCELEMESİ

MARTIN SCORSESE'E GÖRE MUTLAKA İZLENMESİ GEREKEN 25 FİLM

THE LORD OF THE RINGS: THE TWO TOWERS İNCELEMESİ

21. YÜZYILIN EN İYİ 30 OYUNCU PERFORMANSI

QUENTIN TARANTINO / AUTEUR YÖNETMENLER -2-

HER İNCELEMESİ

SİNEMA VE FELSEFE SEMPOZYUMU

CHRISTOPHER NOLAN “SİNEMANIN ALTIN ÇOCUĞU” / AUTEUR YÖNETMENLER -1-